diumenge, 15 de maig del 2011

TALLER DE SOPES

En horari extraescolar, l'ajuntament de Badalona ha subvencionat dins del Pla d'Entorn, dos activitats per afavorir el gust pels llibres i per la lectura. Aquestes activitats, realitzades per l'empresa Tantàgora, han estat: "Qui menja sopes, se les pensa totes" i "Les Maris". Totes dues han estat molt interessants, divertides i han donat molt de joc.
Dins la primera, vam tenir a l'escola durant dues setmanes una taula decorada amb elements referents a llibres on hi apareixen d'alguna manera les sopes. Aquesta taula estava dissenyada per l'il·lustrador JOMA. Totes les classes la van anar a veure i van parlar sobre alguns d'aquests llibres: "La Rínxols d'or", la Mafalda, "Sopa fría", "La faula de la cigonya i la guineu", "Sopa de pedra", "La Xarandoneta".....
Un altre dia, la dinamitzadora de Tantágora, l'Eli, va portar molts llibres i  va explicar algunes històries. Els participants en el taller van escollir un personatge i li van fer el seu plat de sopa particular. Després van muntar una taula com la del Joma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada