dimarts, 19 de juny del 2018

LA MENTIDA

 Per la última sessió de contacontes de 1r, el colorins va escollir “La mentira”, de Catherine Grive i de l’editorial Siruela. La protagonista d’aquest conte és una nena que un dia, sense pensar, va dir una mentida. A partir d’aquell dia un punt vermell l’acompanyava a tot arreu i no parava de crèixer i crèixer i crèixer... La nena no sabia què fer, la perdonarien desprès d’allò? Finalment un dia va prendre una decisió valenta: esclatar aquell “enorme globus vermell”. Va agafar aire i amb la veu tremolosa unes paraules sinceres van sortir de la seva boca. 
Els nens i nenes de primer van identificar les grans fortaleses de la protagonista: la sinceritat i la valentia! Fins i tot alguns van voler compartir amb tots nosaltres moments en què ells havien viscut una situació semblant i finalment s'havien atrevit a dir la veritat.

Amb aquest conte ens vam acomiadar de les sessions de contacontes, però si aquest estiu voleu seguir caminant amb els vostres fills i filles pel fantàstic món dels contes, podeu fer una visita a la biblioteca o entrar a alguna de les següents pàgines web, on trobareu, una gran col·lecció de contes narrats:



Bon estiu 😉

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada