dijous, 9 de febrer del 2017

LA GRAN FÀBRICA DE LES PARAULES


Avui hem explicat un àlbum il·lustrat preciós titulat "La gran fàbrica de les paraules" , escrit per Agnès De Lestrade i Valeria Docampo, de l'editorial Sleepsyslaps. Amb unes il·lustracions molt boniques, ens expliquen la història d'un país on les paraules s'han de comprar i empassar-les per poder-les pronunciar. L'Oriol, el protagonista de la nostra història, n'aconsegueix tres caçades amb la seva xarxa per l'aire i les guarda per una persona molt especial per a ell.
Un conte per posar ènfasi en el valor de les paraules i de com es pronuncien així com el poc valor d'altres, que es poden trobar a les escombreries, perquè la gent les llença.
En acabat, hem plantejat la següent qüestió: Si tinguessis diners per comprar només una paraula, quina seria? L'han escrit en un paper i sabeu quines han estat les més demanades? AMOR, MARE, XOCOLATA, CARAMELS.......
A continuació us deixo un video en el que s'explica el conte, per si el voleu tornar a escoltar! És un book movie realitzat durant l'activitat Books Movies a la biblioteca Barceloneta La Fraternitat amb l'escola A Galí de Barcelona. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada