diumenge, 29 de març del 2015

Visita de l'Anna Gasol

El passat dijous 26 de març ens va visitar a l'escola l'autora del llibre "El món es ple de desagraïts", que hem llegit els alumnes de 5è. Aquesta autora, l'ANNA GASOL, que ha vingut de la mà de l'editorial Animallibres ens ha explicat moltes coses d'ella i dels seus llibres i hem passat una molt bona estona escoltant-la. Ens ha explicat que la història del llibre que hem llegit passa a Cervera, la seva ciutat. Ella, de petita, volia ser lectora. Vivia a prop de la biblioteca i li agradava molt anar a escoltar la senyoreta Montserrat quan explicava contes.
L'obra que hem llegit feia vuit anys que l'estava treballant. Escriure un llibre no és fàcil, és també un treball d'investigació. S'ha anat inspirant en coses que li han passat a ella, a les seves filles o a la seva iaia. Ha escrit altres molts llibres i adaptacions. El primer que va escriure va ser "Arutxari" i ha fet adaptacions de contes del Japó, "Contes japonesos" i un recull de contes d'arreu del món, "Hi havia una vegada una família". Els seus llibres preferits de quan tenia la nostra edat eren "Robinson Crusoe" i "L'illa del tresor" però ens ha promès que ens enviarà via mail un llistat de llibres que estaria bé que llegissim.
Ha acabat la sessió amb un regal: el conte "Sopa de pedra" i ha deixat en l'aire una pregunta:"Si jo fos llibre....què m'agradaria?". A veure qui dona respostes...Bona proposta per Sant Jordi, que ja s'apropa.

Gràcies Anna per compartir amb nosaltres la teva experiència, el teu temps i, sobre tot, els teus llibres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada