divendres, 8 de novembre del 2013

ALUMNES DE 4t COMENCEM AMB POESIA DE PEP MOLIST



A la classe de 4t B hem començat aquest curs llegint un llibre de poesia titulat “ El llençol fantasma” de Pep Molist. El primer dia vam buscar per internet  informació sobre aquest escriptor. Vam descobrir que treballava de bibliotecari a la ciutat de Manresa i que havia escrit molts llibres per a infants.

També vam fer uns punts de llibre, que ens serviran, a més a més de saber on hem de continuar la lectura, per tenir un record d´aquest llibre.

Els dies posteriors ja hem començat a endinsar-nos en ala poesia, a conèixer com és l´habitació màgica d´aquest nen del qual encara no coneixem el nom,  ara que pensant ....potser no té nom i li haurem de posar nosaltres un?, ja veurem!
 Com que ja hem fet un tastet del llibre , ja podem opinar sobre ell, si ens agrada o no, si ens agrada la poesia o no......

En general es pot dir que el llibre ens està agradant força, per exemple la Edit diu: “A mi m´està agradant força aquest llibre perquè primer hi ha una poesia que explica tota la habitació sencera, i després la resta de poemes expliquen més concretament, racó a racó......”
 
Molts de nosaltres tenim la curiositat de poder conèixer a Pep Molist, l´autor del llibre,  com per exemple l´Ainara que diu: “A mi m´agradaria que en Pep Molist vingués a l´escola. El vull conèixer i fer- li preguntes : Com és la vida d´un escriptor, si li agraden els llibres, si té fills, si li agrada dibuixar..., si és simpàtic, si està casat, si li agrada jugar i altres coses”.

Com podeu veure som uns crítics literaris i uns periodistes de primer nivell. Tant de bo que mai no perdem aquesta curiositat i aquestes ganes de llegir, malgrat el pas del temps, i si pot ser l´augmentem, perquè quan més sap i llegeix una persona més vol saber i llegir. 
  
 Per últim, el mestre ens recorda que la literatura, la poesia o la prosa, ens permet estimular la imaginació i que ser una persona amb imaginació és una cosa molt important perquè ens permet gaudir més de la vida.

Punts de llibre

Pep Molist



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada