dissabte, 29 d’octubre del 2016

CONTACONTES A 1r

Aquesta setmana, s'estrena 1r amb el contacontes.El conte que ha triat en Colorins per aquesta setmana  es titula "Mares a l'engrós" de la Teresa Duran i de l'editorial La Galera. A molts nens els ha passat alguna vegada el mateix que al protagonista, en Joan, que no li agradava alguna cosa de la seva mare però després de buscar i buscar molt, va arribar a la mateixa conclusió que....... (Els nens us explicaran el final)!

dijous, 20 d’octubre del 2016

CONTACONTES A 2n

Resultado de imagen de l'eriçó gustavo roldanResultado de imagen de l'eriçó gustavo roldan
Avui hem fet la primera sessió de contacontes pels nens i nenes de 2n. En Colorins ens ha triat un conte titulat "L'eriçó" de Gustavo Roldán. Ha estat un bon començament. Hem vist com el protagonista del conte davant les dificultats no es dóna per vençut i utilitza l'enginy per solucionar el seu problema! Genial!


dijous, 6 d’octubre del 2016

COMENCEM EL LECXIT

Per tercer any consecutiu, comencem el LÈCXIT, un espai en què unes quantes alumnes de l'institut Júlia Minguell, algunes ex-alumnes i d'altres no, venen a compartir amb alumnes de Cicle Mitjà de l'escola una estoneta de lectura un cop per setmana.
Aquí els teniu en la primera sessió! A què fan patxoca?

dilluns, 3 d’octubre del 2016

BIBLIOPATI

A partir d'aquest mes d'Octubre ja podeu venir a la biblioteca a les hores del pati els dilluns i els dijous. La teniu disponible per llegir, fer deures, estudiar, emportar-vos llibres en préstec o per passar una estona mirant contes.
T'HI ESPEREM!

Alumnes de 3r fent-ne ús