dimarts, 23 de juny del 2015

HISTÒRIC DE LECTURES COMUNES PER 6è

Ara que marxen els alumnes de 6è, els volem recordar totes les lectures "comunes" des de 3r i els regalem aquest històric!



divendres, 19 de juny del 2015

Recital de poemes a 5è



Després de llegir "Poemes de cada dia" de la Lola Casas, els alumnes de 5è han llegit, escollit, recitat i teatralitzat alguns poemes que els han agradat. Ho han fet d'allò més bé! Mireu, sinó el video que us presentem.



dilluns, 15 de juny del 2015

Recital de poemes de Joan Maragall


Els alumnes de 6è, després de llegir el llibre "Entre el sol, núvols i vent" de Joan Maragall, han decidit fer un recital d'aquells poemes que més els ha agradat. Aquí en teniu els videos. Fantàstic!


dissabte, 13 de juny del 2015

Nova estrena de teatre llegit dels alumnes de 6è

Els alumnes de sisè van representar pels seus companys de 2n l'obra de teatre llegit en anglès "King Lion and lilltle mouse" d'Adelaida Frías. Ho van fer "great"!! Aquí en teniu la prova.



Nova estrena de teatre a 5è

El segon grup d'alumnes de 5è van estrenar ahir divendres l'obra de teatre llegit "El castell maleït" d'Adelaida Frías. La van representar davant dels alumnes de 3r i dels seus companys de classe. També ho van fer super bé i el més important és que s'ho van passar genial fent-ho. Enhorabona a tots els actors!