dimarts, 28 de febrer del 2012

"EL SECRET DE LA LENA"

Els alumnes de 4t hem llegit el llibre de Michael Ende "Els secrets de la Lena". Ens ha agradat molt i hem après moltes coses de l'autor. El passat dia 27 de febrer va venir a l'escola la Gemma Lorenzo i vam estar fent coses molt divertides sobre el llibre. Aquí en teniu un tastet: vam ballar, vam escriure, vam fer una mini representació teatral i fins i tot un mural. Fantàstic! A més a més ens presentarem al concurs "El gust per la lectura" amb aquest llibre. Que bé!!

dissabte, 25 de febrer del 2012

ENS VISITA L'EULÀLIA CANAL

Divendres 24 de febrer va venir a l'escola l'escriptora Eulàlia Canal. Els alumnes de 3r estem llegint "UN CARGOL FABUFANTÀSTIC", els de 5è "UN SOMNI DINS EL MITJÓ" i els de 6è "L'ARBRE DE LES HISTÒRIES", tots llibres escrits per ella. La xerrada la va fer pels alumnes de 6è que s'havien preparat moltes preguntes i les va contestar totes. Va ser molt interessant!

dilluns, 13 de febrer del 2012

ELS ALUMNES DE 2n FEM UN PASTÍS PER "ENEMICS"



Pastissos de la classe dels dofins
Pastissos de la classe de les papallones
Als alumnes de 2n, per celebrar el DENIP, entre d'altres coses, ens van llegir el conte "Pastís per enemics". Com el protagonista de la història, nosaltres també vam fer un pastís (amb plastilina, però). Ens van quedar uns pastissos per llepar-nos els dits!! Després alguns ens els vam intercanviar, els vam regalar als companys i d'altres es va fer molta pena desprendren's del nostre pastís i ens el vam quedar.

ENS VISITA L'AGUSTÍN COMOTTO


El dimarts 7 de febrer va venir a l'escola un il·lustrador i dibuixant que es diu Agustín Comotto. Ens va fer una xerrada als alumnes de 5è i 6è molt interessant, vam "flipar" veient com dibuixava i ens va ensenyar la seva llibreta de dibuixos. Ens va encantar tot el què ens va explicar i a alguns ens va fer agafar ganes de dibuixar! Com es nota que li agrada la seva professió! Gràcies Agustín per encomanar-nos el teu entusiasme!